ew

IJSALUT Centre Salut Integral

Ronda Monestir Nº 90 Banyoles

972 57 35 33    info@ijsalut.com

  • Inicio

TRACTAMENTS

Els terapeutes de IJ SALUT tenen un posicionament humanista, proper, d'igual a igual, i considera que la persona disposa del potencial per assolir allò que vol, només necessita que l'acompanyin en el procés i se li facilitin eines per trobar el camí.


S'utilitzen tècniques psicològiques per treballar la psique humana, i el quiromassatge, reflexologia i/o la inducció de sensacions per treballar l'aspecte més corporal (quan és necessari).

A més, el terapeuta, ofereix, si cal, altres alternatives naturals com la fitoteràpia, les Flors de Bach, l'auriculoteràpia o sessions específiques de tapping o tècnica metamòrfica.

En què consisteix el procés?

En primer lloc, es realitza una avaluació de l'estat psicològic de la persona enfocada en els problemes i/o preocupacions que l'han portat a consulta.

En segon lloc, es plantegen, conjuntament amb el pacient, els objectius a assolir que resoldran total o parcialment la problemàtica.

En tercer lloc, es planifica i porta a terme la teràpia utilitzant diferents tècniques, psicològiques d'orientació cognitiva-conductual i Naturals. Treballar des d'aquest enfocament implica donar importància a les nostres emocions, els nostres pensaments i les nostres actuacions per poder modificar allò intern que ens perjudica o que ens suposa un problema.

Per últim, un cop assolits els objectius, finalitza el programa i es fa un seguiment del cas.

En què em pot ajudar?

- Per tractar trastorns afectius i d'ansietat

- Suport i ajuda per modificar tot allò que ens preocupa i afecta la nostra salut física i psíquica

Tractaments en transtorns?

Depressió, Distímia, Trastorn Bipolar.

Ansietat i Estrès.

Pors, Fòbies, Pànic, Agorafòbia, TOC

Suport i ajuda?

Augmentar l'autoestima, millorar l'estat d'ànim, ajudar-te en la presa de decisions, adquirir habilitats socials per obtenir un suport en la resolució de tot tipus de conflictes: educatius, relacionals, laborals, parella

Tractaments:
Flors de Bach

Les Flors de Bach són essències florals o remeis vibracionals que es presenten en forma de tintures líquides i la seva funció és la de restablir l'equilibri emocional. NO són medicaments, no tenen olor ni sabor a la flor. Edward Bach era un metge anglès, bacteriòleg i creador de 38 elixirs per provocar efectes diferents.

El terapeuta realitza la fórmula personalitzada després d'una entrevista i una observació acurada, en molts casos utilitza també un qüestionari establert de Flors de Bach.

Les Flors de Bach es poden administrar a qualsevol edat i són compatibles amb qualsevol tipus de tractament i no produeixen cap efecte secundari. Pots demanar una consulta específica per trobar el teu remei a l'estat actual!

Tapping

El Tapping és una tècnica desenvolupada pel Dr. Roger Callaham a Estats Units a partir d'experiències amb els seus pacients.

Des del punt de vista del Tapping qualsevol problema és entès com un bloqueig energètic. És una tècnica senzilla, fàcil d'aplicar, on es busca el desequilibri energètic per posteriorment aconseguir que l'energia flueixi per tot el cos.

Amb el Tapping es pot treballar qualsevol problema i/o preocupació, però es farà sempre una avaluació inicial on el terapeuta valorarà la idoneïtat de la tècnica.

Tècnica metafòrica

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. Quan s'aplica s'alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l'etapa prenatal, durant l'embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d'estar, actuar i reaccionar.

Ens connecta directament amb totes les nostres potencialitats presents en el moment de la concepció, propiciant canvis d'actitud en relació a nosaltres mateixos i en conseqüència amb les nostres relacions personals, familiars i laborals, de manera que aconseguim més benestar, salut i harmonia en les nostres vides i al nostre entorn.

En situacions de crisi o conflictes personals, posa en evidència la causa profunda del conflicte, el que ens permetrà prendre les decisions adequades en cada moment, per recuperar la pau i l'equilibri interior. En qualsevol cas, ens ajuda a interioritzar, de manera que som capaços de trobar les solucions per nosaltres mateixos, a reconnectar amb la nostra pròpia essència, a conèixer-nos millor i valorar-nos adequadament.

 

IJSALUT PSICOLOGIA BANYOLES amb Indira Herreros Serrat Col 26292

Tags: banyoles,, psicologia,, depresion, , PLA DE L'ESTANY, psicologa, trauma, obsesio, hiperactivitat, por, insomni, miedo, bañolas, depresion

ImprimirCorreo electrónico

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net