ew

IJSALUT Centre Salut Integral

Ronda Monestir Nº 90 Banyoles

972 57 35 33    [email protected]

El coaching, un mètode efectiu per aprimar-se

El factor psicològic en les dietes

 

Quantes persones porten tota la  vida fent mil dietes, però mai han aconseguit mantenir el seu pes saludable durant un llarg període de temps?. Quan parlem de salut sempre fem èmfasi Adelgazar corriendoen la part física, donant com a valor absolut el fet de no patir malalties físiques, i poques vegades ,  ens plantegem com està la nostra salut psicològica, fins i tot si  hi ha alguna problemàtica relacionada es considera un tema tabú.

Les emocions i els sentiments estan en el nostre dia a dia, la intel·ligència emocional i la gestió de les emocions  de cada persona ajudarà a viure millor o pitjor la nostra vida, per aquest motiu és molt important que ens cuidem tant físicament com psicològicament .

Quan una persona està realitzant un  procés tant important com el de fer una dieta saludable per baixar pes i assolir el desitjat, serà fonamental que durant aquest procés és treballi la part psicològica, ja que si fem un bon treball aconseguirem que aquest pes saludable es mantingui per sempre. Per assolir-ho és necessari  realitzar amb un treball en equip, on hi participen de la mateixa manera el client, el professional que prescriu la dieta i el psicòleg. Amb una dieta adequada, una bona predisposició de la persona i un bon entrenament de la ment ( coaching) , el somni de moltes persones es farà realitat i es podran autogestionar la resta de la vida sense haver de repetir anualment les dietes miracle.

Recordem doncs que la salut física  ens proporciona benestar emocional, però per poder cuidar-nos físicament ens hem de cuidar mentalment,  l’equilibri és la base de la felicitat.

Cristina A  i Núria S (IJ SALUT) 

ImprimirCorreo electrónico