ew

IJSALUT Centre Salut Integral

Ronda Monestir Nº 90 Banyoles

972 57 35 33    [email protected]

TRACTAMENTS

 

TRACTAMENT I REHABILITACIÓ DE LESIONS ESPORTIVES I LABORALS

Un esquinç, una contractura, una ruptura muscular, etc. tots hi estem exposats tan bon punt fem un esport i/o treballem exposats a riscos associats com la postura forçada, moviments repetitius i manipulació manual de cargues.

Seguir unes bones pautes per evitar-ho és molt important, però en el cas de patir-ho és clau recuperar aquella lesió el màxim possible, de la forma adequada i amb el temps pertinent per tal d’evitar reincidències futures.

MASSOTERÀPIA DESCONTRACTURANT

L'organisme es troba diàriament envoltat de tensions i agressions que provoquen sobre els teixits, òrgans, músculs i nervis, contractures que poden desencadenar en un procés àlgic. A més, el cansament o l'esforç intens i la manca d'exercici físic fa que el sistema muscular es congestioni.

Amb el massatge, distenem, relaxem, donem calor a les zones afectades, disminuïm el dolor, eliminem fatiga i descongestionem evitant la laxitud muscular. En definitiva, millorarem l'estat i evitarem que aquest procés vagi a més, fent notar al pacient una sensació de benestar i vitalitat.

REHABILITACIÓ PRE-POST QUIRÚRGICA

Una intervenció quirúrgica requereix una bona preparació prèvia per reforçar la musculatura relacionada, reeducar funcions errònies, minimitzar seqüeles, etc.

La rehabilitació posterior a la intervenció quirúrgica recupera el to muscular perdut, el balanç articular pre-intervenció, reeduca la marxa i tracta les cicatrius, entre d’altres. Tot això per garantir l’adaptació del cos i portar-lo al mateix nivell previ a la intervenció.

REEDUCACIÓ POSTURAL

A nivell postural poden haver-hi petites descompensacions que comporten un mal funcionalment global de la postura. Aquestes descompensacions a la llarga poden desencadenar dolors: si es prolonguen molt en el temps poden arribar a ser la causa de les lesions més importants.

Corregir això el més aviat possible és curar-se en salut.

TÈCNIQUES

Les  tècniques utilitzades s’orienten segons el tractament, tal com la teràpia manual, per treballar els teixits; la massoteràpia, per descontracturar i/o inhibir la musculatura; la cinesiteràpia activa i passiva, per treballar estiraments, exercicis actius, mobilitzacions passives; i l’electroteràpia antiàlgica, com el TENS, parafina, magnetoterapia ,ultrasó, diatèrmia, radiofreqûencia.

 

LLOGUER MAGNETOTERÀPIA + INFO  646875098
Magnum XL (4,5€ DIARIS)
Programes

46

Canals de sortida

2

Intensitat

400 Gauss de mitja totals

LLista de programes
 
Salut / Rehabilitació

Estètica / Fitness

ImprimirCorreo electrónico